MINDFULNESS:
INDIVIDUEEL OF IN TWEETALLEN

Wat is een Training Mindfulness: individueel of in tweetallen

Het leven is een stroom van steeds veranderende ervaringen en gebeurtenissen. Met sommige daarvan zijn we blij, andere hebben we liever niet. In deze cursus gaan we onderzoeken wat er gebeurt als je met milde open aandacht oefent om je te ontwikkelen op het vlak van veerkracht en levensgemak. Daarnaast zullen we ook aan de slag gaan met innerlijke (on)rust en (on)gemak.

Het is een 8-weekse training van 2,5 uur per week. Daarnaast omvat de training 1 uur per dag thuis oefenen met o.a. begeleiding op mp3.

Voorbeelden en kosten: Individueel (verdiepings)traject 8 weken van 2 uur voor 750 euro. 8 Weekse Mindfulness training met 2 personen voor 450 euro per persoon.

Voor wie is deze Training

Eigenlijk staat de training open voor iedereen, die open staat voor de werking van stilte op welbevinden. Een sceptische open houding is een mooie start. De training levert het meeste resultaat op als je gemotiveerd bent en bereid om er tijd in te stoppen. Niet omdat het moet, maar omdat je daarvoor kiest. Allereerst kun je de training preventief inzetten, om veerkracht te vergroten. Verder om meer inzicht te krijgen in de werking van milde open aandacht op geluk. Tot slot kan de training ook behulpzaam zijn, wanneer je met een reintegratietraject bezig bent.