MBSR Ouder-Kind Patronen

De ouder-kind mindfulness training

Herken je dat? Het perfectionisme wat feilloos van een van jouw ouders bij jou terecht is gekomen en wat je nu weer terug ziet bij je kind? Of wat dacht je van een vol en druk hoofd bij je kind wat je herkent van vroeger? Of de faalangst van je kind, waar je zelf ook zo mee geworsteld hebt? Of de oordelen van een van je ouders, waar je nu in je professionele en persoonlijke leven tegen-
aan loopt? De basis van deze training is de 8-weekse MBSR.

Vanaf de 1e sessie gaan we met onze automatische piloot en patronen aan de slag. Patronen van ouders en kinderen grijpen vaak in elkaar en lijken soms onoplosbaar. De minimale leeftijd van het kind moet 14 zijn. Deze leeftijd is een inschatting en heeft te maken met de abstractie, die nodig is om patronen bij jezelf en anderen te kunnen zien. In een vrijblijvend persoonlijk gesprek kunnen we samen bekijken of mindfulness training voor nu een behulpzame stap kan zijn. Er is geen maximum aan leeftijd gebonden, dus een 65-jarige vader en een 40-jarige dochter zijn van harte welkom bij deze training. Een open, nieuwsgierige houding en commitment zijn voldoende om samen deze uitdaging aan te gaan! 

De training van 2 uur duurt 8 weken. De kosten zijn 375 euro p.p. Bij een aanvullende verzekering vaak te declareren. Informeer van te voren wel even bij de verzekering naar de voorwaarden. In overleg en bij het intakegesprek bepalen we samen wanneer en waar de training plaats gaat vinden.