Jan Vrenssen

MINDFULNESS A WAY OF LIFE

Mijn naam is Jan Vrenssen. Om te beginnen ben ik een aantal jaren werkzaam in het onderwijs. Als docent, als leidinggevende en als coach. Kortom ik word altijd blij van mensen en hun ontwikkeling. Verder ben ik in het verleden geraakt door de boeddhistische filosofie. Daarnaast heb ik meditatiebegeleiding gegeven. Tegen de mindfulness aangelopen. En zo in 2014 de opleiding voor mindfulnesstrainer aan de Hogeschool in Utrecht afgerond.

Mindfulness

Voor mij is mindfulness een mooie vertaling van Oosterse waarden naar het Westen. Hierdoor waardevol voor iedereen, die zich open durft te stellen. En dan met name voor de helende werking van aandacht. De werking van mindfulness bij pijn, depressie en stress is wetenschappelijk bewezen. Bovendien helpt mindfulness om lichter en gelukkiger in het leven te staan.

Tot slot ben ik 1e categorie mindfulnesstrainer. Aangesloten bij de VMBN, een beroepsvereniging voor mindfulnesstrainers.

Meer weten over mindfulness? Lees hier verder

Jan Vrenssen Mindfulness trainer

ADRESGEGEVENS RESILIJANS MINDFULNESS TILBURG

Adres

NICOLAAS PIECKSTRAAT 26, 5014 HE TILBURG

Telefoon

+31 (0)6 24 36 39 07